SVETOVANJE NA DALJAVO

Današnji čas je poln izzivov in hkrati nimamo na voljo dovolj časa, ki bi ga lahko namenili sebi. Hiter tempo življenja nam povzroča dodaten stres in nove neprijetnosti. Na vsakem koraku se srečujemo z novimi vprašanji in neznankami. Izzivov je vse več, časa pa vse manj. Zato potrebujemo tudi drugačne rešitve, kot so bile običajne v preteklosti. Sodobni čas ne prinaša samo dodatnih obremenitev, ampak tudi nove priložnosti!

Svetovanje na daljavo je tako odlična rešitev za današnji čas. Omogoča nam, da dobimo pomoč, ki jo potrebujemo, kar se da hitro in to kar doma.

Zato predvsem v času epidemije koronavirusa (SARS-CoV-2) izvajam svetovanje tudi daljavo. Saj je v teh izrednih razmerah mnogim onemogočen klasičen osebni stik.

Čeprav je osebni stik v svetovalnem procesu velikega pomena, je pomembna dodana vrednost pri svetovanju na daljavo večja fleksibilnost. Čeprav brez  neposrednega osebnega stika so svetovanja na daljavo lahko izredno učinkoviti in priročni. V pogovorih skušam ohranjati strukturo in postopke, kot jih tudi sicer uporabljam pri delu v živo.

Za svetovanje na daljavo potrebujete računalnik, internetno povezavo in primeren (predvsem miren) prostor. Poslala vam bom povezavo preko katere se lahko povežemo. Varnost in zasebnost sta zagotovljeni.