O meni

Po osnovni izobrazbi sem diplomirana socialna delavka in magistra socialnega dela. Po zaključku tega študija sem magistrirala iz psihosocialnega svetovanja. Trenutno pa se izobražujem še za izvajanje Gestalt izkustvene psihoterapije pri Evropski zvezi za psihoterapijo EAP in Evropski zvezi za Gestalt terapijo EAGT.

 

Moje pretekle delovne izkušnje segajo na različne vsebine svetovanja, socialnega dela in športa.  Vrsto let sem delala z odvisnicami od drog in alkohola.

Sem tudi navdušena športnica, ki verjame, da je gibanje več kot le utrjevanje telesa. Sem dolgoletna učiteljica aerobike, pilatesa (FZS), joge (Certified Yoga Teacher, registrirana pri svetovni zvezi joge – Yoga Alliance, India) ter LMI programov. Zelo rada tudi tečem, maratonske razdalje so moja specialiteta. 🙂

Ob poklicu, ki ga opravljam, sem le človek; včasih grem brezskrbno skozi različne izzive, drugič je spet težje. Ker sem v življenju zvesto sledila svojemu čutu, se je v meni vzbudilo zanimanje za vse, kar je povezano s svetovalnim delom. Zame je to predvsem odnos, predanost in posebna umetnost. Pomemben je vsak stik s sogovornikom in pot, ki jo sooblikujeva.

Zavedam se, da ima vsak posameznik s svojo preteklost, vsak ima svoje spomine, zato k vsakemu pristopam individualno ter mu prisluhnem s sočutjem in v vsakogar popolnoma verjamem. Verjamem, da je vsak izmed nas zmožen spremembe na bolje.

Poleg vsega, kar delam in sem, sem tudi mamica dveh malčkov. Za to vlogo sem zelo hvaležna, ker me je spremenila v najboljšo verzijo sebe in mi pomagala do resnične ljubezni.