O meni

Po osnovni izobrazbi sem diplomirana socialna delavka in magistra socialnega dela. Po zaključku tega študija sem magistrirala iz psihosocialnega svetovanja. Sem tudi specializantka Geštalt izkustvene psihoterapije na Inštitutu za družinsko terapijo v Ljubljani. Inštitut je akreditiran inštitut  EAGT – Evropske zveze za Geštalt terapijo, Evropske zveze za psihoterapijo (EAP)  ter Slovenske krovne zveze za psihoterapijo SKZP.  Sem tudi članica Slovenskega društva za Geštalt psihoterapijo SLOGES. Terapije izvajam pod supervizijo.

 

Moje pretekle delovne izkušnje segajo na različne vsebine svetovanja, socialnega dela in športa.  Vrsto let sem delala z odvisnicami od drog in alkohola.

Sem tudi navdušena športnica, ki verjame, da je gibanje več kot le utrjevanje telesa. Sem dolgoletna učiteljica aerobike, pilatesa (FZS), joge (Certified Yoga Teacher, registrirana pri svetovni zvezi joge – Yoga Alliance, India) ter LMI programov. Zelo rada tudi tečem, maratonske razdalje so moja specialiteta. 🙂

Ob poklicu, ki ga opravljam, sem le človek; včasih grem brezskrbno skozi različne izzive, drugič je spet težje. Ker sem v življenju zvesto sledila svojemu čutu, se je v meni vzbudilo zanimanje za vse, kar je povezano s svetovalnim delom. Zame je to predvsem odnos, predanost in posebna umetnost. Pomemben je vsak stik s sogovornikom in pot, ki jo sooblikujeva.

Zavedam se, da ima vsak posameznik s svojo preteklost, vsak ima svoje spomine, zato k vsakemu pristopam individualno ter mu prisluhnem s sočutjem in v vsakogar popolnoma verjamem. Verjamem, da je vsak izmed nas zmožen spremembe na bolje.

Poleg vsega, kar delam in sem, sem tudi mamica treh nadobudnih fantov. Za to vlogo sem zelo hvaležna, ker me je spremenila v najboljšo verzijo sebe in mi pomagala do resnične ljubezni.